Halva is het Belgisch-Duits-Israëlisch ensemble waarmee Nicolaas Cottenie op zoek gaat naar de linken tussen traditionele klezmer en de culturen die de Ashkenazim (de Jiddisch-sprekende joden in Oost-Europa) omringden: Grieks, Hongaars, en zelfs Westerse klassieke muziek. Het resultaat is bruisende energetische muziek die uitnodigt tot dansen, met hier en daar momenten van ernst en ...
Halva is het Belgisch-Duits-Israëlisch ensemble waarmee Nicolaas Cottenie op zoek gaat naar de linken tussen traditionele klezmer en de culturen die de Ashkenazim (de Jiddisch-sprekende joden in Oost-Europa) omringden: Grieks, Hongaars, en zelfs Westerse klassieke muziek.
Het resultaat is bruisende energetische muziek die uitnodigt tot dansen, met hier en daar momenten van ernst en introspectie.
Muziek voor het hart én het verstand. Muziek die ondanks de vele invloeden toch nog helemaal klezmer is en terzelfdertijd de grenzen van het genre aftast.
Nicolaas Cottenie (viool) / Alina Bauer (viool) / Eline Duerinck (cello) / Antje Taubert (klarinet, zang) / Robbe Kieckens (percussie) / Ira Shiran (accordeon, piano)

Bron: UiTinVlaanderen.be

praktische informatie

wanneer

prijs

€ 17,00
Basistarief: 17,00 €; voorverkoop: 15,00 €

organisatie

KAS

categorie

Sluiten

gemeentediensten op afspraak

Om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, kan je momenteel uitsluitend op afspraak terecht bij de gemeente. Het onthaal van het Administratief Centrum blijft wel open. Je afspraak online inplannen, kan je hier of telefonisch. Voor burgerzaken kan je enkel online een afspraak maken. Trouwens heel wat documenten kan je vrij eenvoudig online aanvragen via het e-loket