Toen Kugoni Trio in 2014 als laureaat van Supernova een concert verzorgde in kasteel d’Ursel, was er niets dan lof. Ondertussen heeft het trio niet stilgezeten en lanceerde het in oktober 2016 zijn eerste CD Timelapse. In Timelapse komen vier nieuwe Belgische composities oog in oog te staan met De Vier Seizoenen van tangocomponist Astor Piazzolla. Vlaamse componisten Jan-Hendrik Van Damme, ...
Toen Kugoni Trio in 2014 als laureaat van Supernova een concert verzorgde in kasteel d’Ursel, was er niets dan lof. Ondertussen heeft het trio niet stilgezeten en lanceerde het in oktober 2016 zijn eerste CD Timelapse.

In Timelapse komen vier nieuwe Belgische composities oog in oog te staan met De Vier Seizoenen van tangocomponist Astor Piazzolla. Vlaamse componisten Jan-Hendrik Van Damme, Erik Desimpelaere, Benjamien Lycke en de Bornemse Jan Van Landeghem gaan de uitdaging aan om met hedendaagse muziek weerwoord te bieden.
Kugoni Trio is een graag geziene gast op de nationale èn internationale podia door de unieke bezetting, energieke uitvoeringen en gepassioneerde zoektocht naar nieuw repertoire.
Viool - Nicolas Dupont
Piano - Bert Koch
Saxofoon - Kurt Bertels

Bron: UiTinVlaanderen.be

praktische informatie

wanneer

prijs

€ 10,00
Basistarief: 10,00 €

categorie