Natuurpunt Markvallei stelt een ontdekkingswandeling en -bezoek voor aan het Fort Ertbrand te Kapellen. Onder leiding van 1 of enkele gidsen bezoeken we het fort dat nu dienst doet als vleermuizenhotel en leren we ook over de geschiedenis van dit fort. Dit fort en het bijbehorende domein worden nu beheerd door Natuurpunt Antwerpen Noord en Kempen. Bijeenkomst om 13.45 aan de Oude Galgenstraat ...

Natuurpunt Markvallei stelt een ontdekkingswandeling en -bezoek voor aan het Fort Ertbrand te Kapellen. Onder leiding van 1 of enkele gidsen bezoeken we het fort dat nu dienst doet als vleermuizenhotel en leren we ook over de geschiedenis van dit fort. Dit fort en het bijbehorende domein worden nu beheerd door Natuurpunt Antwerpen Noord en Kempen. Bijeenkomst om 13.45 aan de Oude Galgenstraat 11 te 2950 Kapellen. Bezoek duurt zo'n 2 uur. Nadien maken we nog een wandeling door het domein. Inschrijven noodzakelijk, mogelijk tot 25/5/2021 via onderstaand mailadres. Kostprijs 3 euro per persoon.

praktische informatie

wanneer

waar

Parking bij ingang fort Ertbrand

tickets

organisatie

Natuurpunt Markvallei
Sluiten

gemeentediensten op afspraak

Plan je een bezoek aan één van onze diensten? Maak dan vooraf een afspraak. Dat kan online of telefonisch. Voor de dienst Burgerzaken kan dit enkel online. Heel wat documenten kan je eenvoudig aanvragen via het e-loket, zonder langs te komen. Bij het onthaal van het Administratief Centrum kan je wel gewoon terecht tijdens de openingsuren.