Wil je graag meer in contact komen met je levensenergie? Je energiepeil verhogen om vitaler en gezonder door het leven te gaan? Qigong (Werken met je Energie) is een oeroude Chinese gezondheidspraktijk. Het wordt gezien als de fundering van Tai Chi. De eenvoudige, zachte en meditatieve bewegingen heffen blokkades op, brengen je energetisch systeem in balans en voorkomen zo ziekte en stress. ...
Wil je graag meer in contact komen met je levensenergie? Je energiepeil verhogen om vitaler en gezonder door het leven te gaan? Qigong (Werken met je Energie) is een oeroude Chinese gezondheidspraktijk. Het wordt gezien als de fundering van Tai Chi. De eenvoudige, zachte en meditatieve bewegingen heffen blokkades op, brengen je energetisch systeem in balans en voorkomen zo ziekte en stress.

Het grote voordeel van Qigong is dat je de bewegingen al snel op automatische piloot doet, zodat je aandacht meer kan uitgaan naar het ontwikkelen en genieten van de levensenergie.
Het is een beetje zoals een muziekinstrument leren bespelen: eens je wat techniek hebt, komt er muziek uit. Qigong is wat dat betreft een eenvoudiger muziekinstrument dan sommige andere Oosterse bewegingsvormen.

In China wordt Qigong al eeuwen beoefend als behandeling en preventie van allerlei fysieke klachten. Het programma is zowel geschikt voor mensen met gewrichts- en andere klachten als voor mensen zonder klachten.

Leeftijd of lichamelijke conditie spelen geen rol. (De hele set wordt normaal rechtstaand uitgevoerd, maar kan ook zittend worden beoefend. Ze kan worden aangepast aan je eigen behoeften, grenzen en mogelijkheden.)

Geen enkele basiskennis is vereist.
Je kan gedurende het hele jaar doorlopend instappen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

praktische informatie

wanneer

prijs

€ 90,00
Basistarief: 90,00 €

waar

O.L.V. van Fatimakerk

organisatie

Rust in Beweging
Sluiten

gemeentediensten op afspraak

Om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, kan je momenteel uitsluitend op afspraak terecht bij de gemeente. Enkel het onthaal van het Administratief Centrum is normaal geopend. Ook op het recyclagepark van Igean hoef je geen afspraak te maken.

misschien hoef je helemaal niet langs te komen ...

Voor meer dan 30 attesten, aktes, uittreksels en bewijzen van de dienst Burgerzaken, hoef je de verplaatsing naar het Administratief Centrum niet te maken. Een afspraak maken is dus niet nodig: via het e-loket ontvang je het gevraagde document in je mailbox. In een aantal gevallen gebeurt dat al enkele minuten na de aanvraag. Voor andere documenten is wel nog ‘menselijke’ tussenkomst nodig en ontvang je het gevraagde document na enkele werkdagen. Ook je adreswijziging doorgeven doe je via het e-loket.

Je vindt deze via het e-loket. Je logt daar in met je digitale identiteitskaart of de app ItsMe. 

wanneer je toch langs komt ...

Een afspraak maken doe je bij voorkeur online, maar kan bij een aantal diensten ook telefonisch.

Voor de producten van de dienst Burgerzaken kan je UITSLUITEND online een afspraak maken!

Als je naar een ingeplande afspraak komt, vragen we om zo kort mogelijk bij je afspraaktijd te arriveren. Respecteer anders zeker de fysieke afstand én wacht eventueel even buiten op jouw beurt. Bij een bezoek aan onze diensten, draag je altijd een masker dat neus en mond bedekt. Zo bescherm je onze medewerkers, andere bezoekers en jezelf.

Bedankt voor je medewerking en begrip.