Rond 9u30 worden we in Yerseke aan boord verwacht voor een gegidste natuurvaartocht van ongeveer 2,5 uur. Vervoer zelf te voorzien. Parkeren kan op de parking voor de boot. Voor meer info zie http://www.marstrand.nl/rondvaarten/natuurvaartocht-m%C3%A9t-lopen-op-zandbank/ De tocht vertrekt om 10u30, maar omdat de plaatsen zelf niet gereserveerd kunnen worden, worden we een uurtje vroeger ...
Rond 9u30 worden we in Yerseke aan boord verwacht voor een gegidste natuurvaartocht van ongeveer 2,5 uur. Vervoer zelf te voorzien. Parkeren kan op de parking voor de boot.
Voor meer info zie http://www.marstrand.nl/rondvaarten/natuurvaartocht-m%C3%A9t-lopen-op-zandbank/
De tocht vertrekt om 10u30, maar omdat de plaatsen zelf niet gereserveerd kunnen worden, worden we een uurtje vroeger verwacht.
Mee te brengen : mondmasker, laarzen en indien gewenst verrekijker (en een centje voor de gids).
We komen terug aan rond 13u en gaan dan lunchen rond 13u30 in 't Hoekje van Yerseke. Geef uw keuze op voorhand door. http://www.hoekjevanyerseke.nl/index.php/menu/gerechten/hoofdgerechten
Na het eten, kies je zelf je daginvulling (wandelen, oesterputten bezoeken, terrasje doen...) en kan je naar huis wanneer je wil.
Maximum 40 deelnemers (onder voorbehoud). Indien de veiligheidsraad een lager maximum oplegt, wordt door ons de chronologische volgorde van inschrijving gerespecteerd.
Betaald = ingeschreven.
Voor meer info ivm de betaling en de lunch 0498/835.153.

Bron: UiTinVlaanderen.be

praktische informatie

wanneer

prijs

€ 22,00
Basistarief: 22,00 €; t/m 11 jaar: 18,00 €

waar

Marstrand Rondvaarten

tickets

alert-box-close-text

gemeentediensten op afspraak

Om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, kan je momenteel uitsluitend op afspraak terecht bij de gemeente. Enkel het onthaal van het Administratief Centrum is normaal geopend.
 
Bij een bezoek aan onze diensten, draag je altijd een mondmasker. Zo bescherm je onze medewerkers, andere bezoekers en jezelf.
 
Een afspraak maken doe je bij voorkeur online, maar kan bij een aantal diensten ook telefonisch.

Voor de producten van de dienst Burgerzaken kan je UITSLUITEND online een afspraak maken!

Als je naar een ingeplande afspraak komt, vragen we om zo kort mogelijk bij je afspraaktijd te arriveren. Respecteer anders zeker de sociale afstand én wacht eventueel even buiten op jouw beurt.

Bedankt voor je begrip.