Na onze covid quarantaine is het tijd voor een sportieve bijeenkomst... Waar: Petanquevelden in het gemeente Park Start: best aanwezig om 12.30 zodat we de ploegen kunnen trekken en om 13u kunnen starten Prijs: 15 € /persoon de petanque is gratis : wij zullen zorgen voor hapjes - drank zelf mee te nemen of de Chalet steunen Inschrijving is pas definitief na het overmaken van 15€/pers op ...
Na onze covid quarantaine is het tijd voor een sportieve bijeenkomst...
Waar: Petanquevelden in het gemeente Park
Start: best aanwezig om 12.30 zodat we de ploegen kunnen trekken en om 13u kunnen starten
Prijs: 15 € /persoon de petanque is gratis : wij zullen zorgen voor hapjes - drank zelf mee te nemen of de Chalet steunen
Inschrijving is pas definitief na het overmaken van 15€/pers op rekening van Carpe Noctem II vzw met referentie 22 aug + naam (info verkrijgbaar bij reservatie).
Treuzel niet om in te schrijven.....er zijn maximaal 40 petanquers.
EXTRA maatregelen: ieder zorgt voor eigen ballen !

Bron: UiTinVlaanderen.be

praktische informatie

wanneer

prijs

€ 15,00
Basistarief: 15,00 €

waar

tickets

alert-box-close-text

gemeentediensten op afspraak

Om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, kan je momenteel uitsluitend op afspraak terecht bij de gemeente. Enkel het onthaal van het Administratief Centrum is normaal geopend.
 
Bij een bezoek aan onze diensten, draag je altijd een mondmasker. Zo bescherm je onze medewerkers, andere bezoekers en jezelf.
 
Een afspraak maken doe je bij voorkeur online, maar kan bij een aantal diensten ook telefonisch.

Voor de producten van de dienst Burgerzaken kan je UITSLUITEND online een afspraak maken!

Als je naar een ingeplande afspraak komt, vragen we om zo kort mogelijk bij je afspraaktijd te arriveren. Respecteer anders zeker de sociale afstand én wacht eventueel even buiten op jouw beurt.

Bedankt voor je begrip.