Op Stressloze Zondag nemen we tijd om onze batterijen op te laden. We starten met een uurtje ontspannende yin yoga waarna een begeleid relaxatiemoment volgt. Yin yoga helpt om lichaam en geest te voorzien van nieuwe energie. Deze yogavorm staat namelijk in teken van loslaten en ontspannen. We leren met onze focus in het 'hier en nu' te blijven, minder te oordelen en meer compassie te ervaren. ...
Op Stressloze Zondag nemen we tijd om onze batterijen op te laden. We starten met een uurtje ontspannende yin yoga waarna een begeleid relaxatiemoment volgt.

Yin yoga helpt om lichaam en geest te voorzien van nieuwe energie. Deze yogavorm staat namelijk in teken van loslaten en ontspannen. We leren met onze focus in het 'hier en nu' te blijven, minder te oordelen en meer compassie te ervaren.

Ook op fysiek niveau biedt yin yoga heel wat voordelen. Omdat we de houdingen langere tijd aanhouden ontspannen, versoepelen en versterken gewrichten en bindweefsel. Ons lichaam wordt als het ware flexibeler en veerkrachtiger.

Nagenieten doen we met een lekker kopje thee.

Bron: UiTinVlaanderen.be

praktische informatie

wanneer

prijs

€ 20,00
Basistarief: 20,00 €

waar

tickets

contact

organisatie

Bliss Therapie