De Striproute draait rond euh... strips! Je trapt door Kapellen, Brasschaat, Brecht, Kalmthout, Schoten, Wuustwezel en Zoersel in het spoor van stripfiguren Plunk!, Kari Lente, (Junior) Suske en Wiske, De Rode Ridder, Tuizentfloot en De Kiekeboes. Zo fiets je langs de mooiste plekjes. Onderweg wachten je ook belevingspunten waar je je samen met de striphelden aan hun avonturen kan wagen. ...
De Striproute draait rond euh... strips! Je trapt door Kapellen, Brasschaat, Brecht, Kalmthout, Schoten, Wuustwezel en Zoersel in het spoor van stripfiguren Plunk!, Kari Lente, (Junior) Suske en Wiske, De Rode Ridder, Tuizentfloot en De Kiekeboes. Zo fiets je langs de mooiste plekjes. Onderweg wachten je ook belevingspunten waar je je samen met de striphelden aan hun avonturen kan wagen.

Plunk! verwelkomt de fietsers in Kapellen, aan het belevingspunt de Oude Heidestraat - waar een blotevoetenpad, een picknickplek en een speelbos wachten - en aan de stripmuur op het seinhuisje aan de Korte Franselei, geschilderd door de Kapelse Plunk!-tekenaar Luc Cromheecke. Meer info: www.striproute.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

praktische informatie

organisatie

Striproute vzw