'SEASONS 4.0' is de allereerste op maat gecreëerde voorstelling van JUNIOR BALLET ANTWERP - het gloednieuwe pre-professionele dansgezelschap gelinkt aan de Koninklijke Balletschool Antwerpen, dat jonge getalenteerde dansers tussen 17 en 21jaar de kans biedt zichzelf verder te ontwikkelen in een allesomvattend programma. Het initiatief slaat daarmee een brug tussen afstuderen en werken in een ...
'SEASONS 4.0' is de allereerste op maat gecreëerde voorstelling van JUNIOR BALLET ANTWERP - het gloednieuwe pre-professionele dansgezelschap gelinkt aan de Koninklijke Balletschool Antwerpen, dat jonge getalenteerde dansers tussen 17 en 21jaar de kans biedt zichzelf verder te ontwikkelen in een allesomvattend programma. Het initiatief slaat daarmee een brug tussen afstuderen en werken in een professioneel dansgezelschap.

4 Seizoenen. 4 Choreografen. 4 Invloeden. 4 Achtergronden.
Met het oog op wat er van 'de danser van vandaag' verwacht wordt en op de muzikale noten van Vivaldi/ Max Richter, biedt 'SEASONS 4.0' een brede waaier aan dansstijlen en -technieken ,die ervoor zorgt dat de dansers van JBA kunnen proeven van en wennen aan de choreografische ideeënwereld van verschillende choreografen.
Seasons 4.0 zal vooraf gegaan worden door een klassiek werk van Yannick Boquin - 'CONCERTO CON BRIO' - waarin de klassieke ballettechniek als uitgangspunt gebruikt wordt in een kleurrijke caleidoscoop van bewegingen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

praktische informatie

wanneer

prijs

€ 25,00
Basistarief: 25,00 €; -18: 20,00 €

tickets

organisatie

Junior Ballet Antwerp vzw