Het domein “De Oude Gracht” in Hoogboom wordt weer opengesteld voor alle natuurliefhebbers die nog eens willen genieten van de ontluikende natuurpracht in dit mooie park. Meerdere natuurgidsen zullen de deelnemers rondleiden in het domein. Deze wandeling gaat door op privé grondgebied, daarom vragen we om tijdens de wandeling het eigendom te respecteren; geen bloemen of planten uit te trekken ...
Het domein “De Oude Gracht” in Hoogboom wordt weer opengesteld voor alle natuurliefhebbers die nog eens willen genieten van de ontluikende natuurpracht in dit mooie park. Meerdere natuurgidsen zullen de deelnemers rondleiden in het domein. Deze wandeling gaat door op privé grondgebied, daarom vragen we om tijdens de wandeling het eigendom te respecteren; geen bloemen of planten uit te trekken en geen papieren of ander afval achter te laten. Honden niet meebrengen a.u.b.
Sinds 1992 worden deze wandelingen in “De Oude Gracht” georganiseerd en dit kan maar omdat een aantal “huisregels” steeds strikt gevolgd werden:
- Honden zijn verboden bij de wandelingen.
- Men mag nooit dichter dan 100 meter bij een woonhuis komen.
- Er wordt enkel gewandeld, en niet gefietst.
- Men moet op de paden blijven en de richtlijnen van de gidsen volgen.
- Het privé-eigendom respecteren: geen bloemen of planten uittrekken en geen papier en/of ander afval achter te laten.
- Een groep wandelaars wordt steeds vergezeld door een eigenaar of door natuurgidsen.
Wij hopen u zeer talrijk te mogen verwelkomen tijdens deze wandeling. Als bijdrage in de onkosten voor de gidsen zal een kleine som van €2 per persoon gevraagd worden, ter plaatse te betalen bij aanvang van de wandeling. Samenkomst op het kerkplein van Hoogboom. Wij rekenen op mooi wandelweer en op uw aanwezigheid.

Bron: UiTinVlaanderen.be

praktische informatie

wanneer

prijs

€ 2,00
Basistarief: 2,00 €

waar

organisatie

Koninklijke Heemkring Hoghescote