WEGENS DE ALGEMENE NOODTOESTAND ROND HET CORONAVIRUS WORDT DEZE ACTIVITEIT AFGELAST. WIJ BERADEN ONS OVER EEN EVENTUELE NIEUWE DATUM. Zoals reeds aangekondigd in het vorige 't Bruggeske komt onze jaarlijkse brunch er weer aan. Een mooie gelegenheid om gezellig met onze leden wat bij te praten. Zij, die er altijd bij waren, weten het: het is een echt festijn, iedereen komt aan zijn trekken! ...
WEGENS DE ALGEMENE NOODTOESTAND ROND HET CORONAVIRUS WORDT DEZE ACTIVITEIT AFGELAST. WIJ BERADEN ONS OVER EEN EVENTUELE NIEUWE DATUM.


Zoals reeds aangekondigd in het vorige 't Bruggeske komt onze jaarlijkse brunch er weer aan. Een mooie gelegenheid om gezellig met onze leden wat bij te praten. Zij, die er altijd bij waren, weten het: het is een echt festijn, iedereen komt aan zijn trekken!

Ook nu zal er een uitgebreid gamma van lekkers aanwezig zijn, met traditiegetrouw een koud buffet, en daarna het warme gedeelte met zowel vis als vlees en natuurlijk de warme groenten niet te vergeten. Als afsluiter worden we verwend met een rijkelijke keuze uit het dessertenbuffet. Niet overtuigd? Vraag het gewoon even aan iemand die er al eens bij was. Zij kunnen getuigen dat afwezigen meestal ongelijk hebben. U kunt ook met vrienden afspreken en een tafel reserveren, echt gezellig en een unieke mogelijkheid om hen met Heemkring Hoghescote te laten kennismaken.

Reservatie voor 21 maart. Gelieve speciaal dieet op voorhand te melden. Dranken in prijzen niet inbegrepen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

praktische informatie

wanneer

prijs

€ 40,00
Basistarief: 40,00 €; Leden: 38,00 €

waar

Feestzaal De Jachthoorn

organisatie

Koninklijke Heemkring Hoghescote