Het slotconcert van het Bazeingha weekend, Twee concerten van uitzonderlijk gitaarmeesters voor slechts 10€ BAZEINGHA!!!! Neighbours -Duo , Twee gitaristen uit Antwerpen als full band opgericht opgericht in 2014. Wat herkenbaar is voor hun muziek is een blend van mooie cleanparts, gevuld met reverb en delay, gevolgd door stevige choruses. Stevige poppunk met zwevende melodieën uit de ...
Het slotconcert van het Bazeingha weekend,
Twee concerten van uitzonderlijk gitaarmeesters voor slechts 10€
BAZEINGHA!!!!

Neighbours -Duo ,
Twee gitaristen uit Antwerpen als full band opgericht opgericht in 2014. Wat herkenbaar is voor hun muziek is een blend van mooie cleanparts, gevuld met reverb en delay, gevolgd door stevige choruses.
Stevige poppunk met zwevende melodieën uit de indie-style.

Kris Doms:
In dit uitzonderlijk optreden gaat Kris als solo-artiest nog verder experimenteren, als specialist in de gitaar-looping effecten is hij omringd door de meest gesofistikeerde uitrusting en effectpedalen. Als "one-man band" maakt hij op zijn uniek gitaar uiterst ingewikkelde sound-effecten waardoor hij kosmisch effect creëert, maar blijft toch trouw aan harmonieën en muziekopbouw.
Het wordt echt spectaculair want de toeschouwer kan de opbouw van zijn muziekstukken LIVE volgen op een scherm. Het wordt echt een UNIEK optreden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

praktische informatie

wanneer

prijs

€ 13,00
Basistarief: 13,00 €; E-ticket: 10,00 €

waar

organisatie

KIKH

categorie