KINDaMAGIC doet niet aan Kerstmis. Of toch een klein beetje. Een vleugje, zeg maar. Vangelis als aperitief, Phil Collins bij het voorgerecht. Een soepje met Coldplay en het hoofdgerecht van Queen. Een lekkere brok Mud bij het dessert en - wie weet - laten we ons toch nog verleiden tot Jingle Bells. Wie de vorige editie van a Touch of Christmas heeft bijgewoond, weet hoe memorabel de cocktail ...
KINDaMAGIC doet niet aan Kerstmis. Of toch een klein beetje. Een vleugje, zeg maar.
Vangelis als aperitief, Phil Collins bij het voorgerecht. Een soepje met Coldplay en het hoofdgerecht van Queen. Een lekkere brok Mud bij het dessert en - wie weet - laten we ons toch nog verleiden tot Jingle Bells.
Wie de vorige editie van a Touch of Christmas heeft bijgewoond, weet hoe memorabel de cocktail van pop- en rock met een beetje kerstsfeer is.
Deze keer werken we samen met de Barnyard Big Band - zij staan voor alles wat KINDaMAGIC ook belangrijk vindt, maar dan met instrumenten in plaats van stemmen: pop- en rockmuziek zo brengen dat de vonk overslaat en de zaal in lichterlaaie vliegt.

Bron: UiTinVlaanderen.be

praktische informatie

wanneer

prijs

€ 15,00
Basistarief: 15,00 ��

waar

Zaal De Polygoon

organisatie

Pop- en Rockkoor KINDaMAGIC

categorie