Maandag 11 november vanaf 13.45 uur is onze jaarlijkse familiedag die we starten met een wandeling door het pas vernieuwde Rozemaaipark in Ekeren. We komen samen aan het speeltuintje in de Thomas Greshamstraat ter hoogte van huisnummer 9. Er is ruim parkeerplaats langs deze straat. De wandeling duurt maximaal één uur en start stipt om 14 uur en is kind en kinderwagen vriendelijk. Voorzie ...
Maandag 11 november vanaf 13.45 uur is onze jaarlijkse familiedag die we starten met een wandeling door het pas vernieuwde Rozemaaipark in Ekeren. We komen samen aan het speeltuintje in de Thomas Greshamstraat ter hoogte van huisnummer 9. Er is ruim parkeerplaats langs deze straat.
De wandeling duurt maximaal één uur en start stipt om 14 uur en is kind en kinderwagen vriendelijk. Voorzie laarzen voor de kleinere kinderen, want we gaan een paar keer een (ondiep) beekje oversteken via stapstenen.
Bij heel slecht weer vervalt de wandeling en gaan we ineens om 15 uur naar het Zilverheem.
Na de wandeling (rond 15 uur) komen we naar het Zilverheem (Antwerpsesteenweg 212, Kapellen) waar er pannenkoeken en drankjes wachten. Parkeren kan gemakkelijk aan de kerk van de Zilverenhoek tegenover het Zilverheem. Er zijn allerlei activiteiten voor kinderen voorzien: een clown, kindergrime, Twister, …
Als je komt graag een seintje. Uiteraard zijn (schoon-)(klein-)(buur-)kinderen van onze leden meer dan welkom, alsook familie, vrienden en kennissen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

praktische informatie

wanneer

prijs

Gratis

contact

organisatie

Landelijke Gilde Kapellen