Daguitstap/verbroedering met autocar: Merksplas Na Wichelen nodigen onze collega's van Merksplas ons eveneens uit voor een dag-vullend bezoek op zaterdag 14 september aan hun gemeente en hebben hiervoor een prachtig programma uitgewerkt. Lees even mee: - Ontvangst met koffie en vlaai 's morgens. - Rondrit door deel Merksplas, enclaves (Baarle-Hertog) en terug via “dodendraad” Zondereigen - ...
Daguitstap/verbroedering met autocar: Merksplas
Na Wichelen nodigen onze collega's van Merksplas ons eveneens uit voor een dag-vullend bezoek op
zaterdag 14 september aan hun gemeente en hebben hiervoor een prachtig programma uitgewerkt. Lees even mee:
- Ontvangst met koffie en vlaai 's morgens.
- Rondrit door deel Merksplas, enclaves (Baarle-Hertog) en terug via “dodendraad” Zondereigen
- Bezoek aan groot melkveebedrijf (800 melkkoeien). Ze melken drie maal per dag en we kunnen getuige zijn van de melkbeurt in een splinternieuwe melkcarrousel.
- Broodmaaltijd 's middags.
- Bezoek aan “Den Berk”. Immens tomatenbedrijf (> 50 HA). We bezoeken de “hoofdsite” in Merksplas. Een complex van 24 HA serre.
- Bezoek aan de Kolonie Merksplas.
- 's Avonds apéritief en BBQ samen met de leden van LG Merksplas.
Praktisch:
We vertrekken met de bus om 8u00 stipt op de parking van sporthal 't Kooike (Ertbrandstraat 58 te Putte-Kapellen) en zijn hier terug ten laatste om 21u00.
Schrijf in door vóór 1 september 45€ per deelnemer (59€ voor niet-leden, je bent dan tevens lid tot eind 2020) over te schrijven op rekening BE49 7331 2300 0171 – KREDBEBB van Landelijke Gilde Kapellen met de vermelding “Merksplas”.

Bron: UiTinVlaanderen.be

praktische informatie

wanneer

prijs

€ 45,00
Basistarief: 45,00 €

contact

organisatie

Landelijke Gilde Kapellen