Te bezichtigen tijdens de weekends van juli t.e.m. september (zaterdag + zondag) van 14 tot 20u, of op afspraak (0474 03 29 39, 0477 24 10 04) Alda Vos is gepensioneerde prof. aan het Nationaal Hoger Instituut voor Schone Kunsten te Antwerpen. Ze is meer dan 50 jaar inwoner van Hoogboom. Ze woonde naast de school 'De Platanen' en had daar de leiding over het jeugdatelier. Zij stelt 189 van ...
Te bezichtigen tijdens de weekends van juli t.e.m. september (zaterdag + zondag)
van 14 tot 20u, of op afspraak (0474 03 29 39, 0477 24 10 04)

Alda Vos is gepensioneerde prof. aan het Nationaal Hoger Instituut voor Schone Kunsten te Antwerpen. Ze is meer dan 50 jaar inwoner van Hoogboom. Ze woonde naast de school 'De Platanen' en had daar de leiding over het jeugdatelier.

Zij stelt 189 van haar werken ten toon in haar woning/atelier. Alda Vos toonde haar werken in ontelbare tentoonstellingen in binnen-en buitenland. Zij drukt zich uit in een grote verscheidenheid van materialen en technieken: olieverf, aquarel, pastel, houtskool, rietpen.
Eveneens veelvuldig zijn haar onderwerpen: potretten (altijd naar levend model), musici tijdens hun optreden, kinderen (al of niet in beweging), landschappen (rechtstreeks in de natuur), en stillevens in een sprankelend koloriet.

Alda won meerdere prestigieuse prijzen en heeft tal van werken in zowel openbare als privé collecties in binnen en buitenland.

Bron: UiTinVlaanderen.be

praktische informatie

wanneer

prijs

Gratis