Baneran 14:00 Bezieling en passie brachten Guido Kersschot, Fabian Franssens en Joke Ivens samen om Baneran gestalte te geven. Gedreven door hetzelfde vuur (“less means more”) timmerden zij een sterke set bij elkaar die het live steeds doet. Aanvankelijk gestart met bescheiden ambities, gaven de enthousiaste reacties van het publiek hen steeds meer gelijk in hun streven naar een ...
Baneran 14:00
Bezieling en passie brachten Guido Kersschot, Fabian Franssens en Joke Ivens samen om Baneran gestalte te geven. Gedreven door hetzelfde vuur (“less means more”) timmerden zij een sterke set bij elkaar die het live steeds doet.
Aanvankelijk gestart met bescheiden ambities, gaven de enthousiaste reacties van het publiek hen steeds meer gelijk in hun streven naar een kwaliteitsvolle cocktail van melodie, verhaal en eigen arrangementen. De vele optredens die ze sinds het ontstaan van Baneran verzorgden, zijn hier getuige van.

Nonkel Tony 15:40
Hans van Cauwenberghe is een vat vol liefde én een kleinkunstenaar; maar geen doordeweekse. Samen met de charmante Yao Issifou met Afrikaanse roots en de steengoede jazzmuzikanten Antoon Offeciers en Otto Kinthaalt hij nu kleinkunst definitief van onder onze Vlaamse kerktoren.
Wat dat geeft? Een vleugje Raymond, een snuifje Bart Peeters. Een warm welkom voor iedereen. Pur sang live artiesten die mensen met verve verbinden met een gevarieerd oeuvre, van gospel tot rockabilly. Maar altijd in een warme liefdevolle sfeer.
Hun doel? Elke zaal binnen de kortste keren tot op het bot ontroeren en tegelijk in vuur en vlam zetten: 'Welkom in dat groot hart van mij, pakt ne stoel en zet u bij!'

Bron: UiTinVlaanderen.be

praktische informatie

wanneer

prijs

€ 19,00
Basistarief: 19,00 €; Voorverkoop / E-tickets: 16,00 €

waar

organisatie

KIKH

categorie