Sofie met haar muzikanten komen voor de tweede maal naar de Kapel, met veel plezier en goesting .... en wij verwelkomen haar met open armen als onze toffe vriendin. Zowel als zangeres van het populaire Trinity, als met haar vaste band Sofie & So Four als helemaal solo : Sofie schrijft al jarenlang mee aan de Belgische muziekgeschiedenis. Ze veroverde de hitlijsten maar meer nog de harten van ...
Sofie met haar muzikanten komen voor de tweede maal naar de Kapel, met veel plezier en goesting .... en wij verwelkomen haar met open armen als onze toffe vriendin.

Zowel als zangeres van het populaire Trinity, als met haar vaste band Sofie & So Four als helemaal solo : Sofie schrijft al jarenlang mee aan de Belgische muziekgeschiedenis.

Ze veroverde de hitlijsten maar meer nog de harten van het publiek met haar optredens die synoniem zijn voor klasse en kwaliteit.

Heerlijke jazz of pure soul ! In de kleinste (jazz)clubs van het land maar ook in de grootste schouwburgen.

Met haar uitgebreide stembereik slaagt ze er telkens weer in om elk nummer op een gevoelige en persoonlijke manier te brengen, waardoor haar concerten een uitzonderlijke sfeer en internationale klasse uitstralen.

Niet voor niets mocht ze dit jaar samen met de Amerikaanse componist Marvin Hamlisch (bekend van zijn werk voor o.a Barbra Streisand) nummers vertolken op de Worldsoundtracks Awards te Gent.

Bron: UiTinVlaanderen.be

praktische informatie

wanneer

prijs

€ 21,00
Basistarief: 21,00 €; Voorverkoop / E-tickets: 18,00 €

waar

organisatie

KIKH

categorie