'Stoelendans' in wijk Haezeldonck, Hoogboom In de Kapelse wijk Haezeldonck staat de stoel centraal. Het wijkcomité koos dit alledaags voorwerp voor hun vijf jaarlijks creatief project. Met dit thema gingen de wijkbewoners aan de slag en plaatsten een 'stoel' creatie in hun voortuin. De kunstige werkjes gaan van ludiek tot verrassend en ontroerend. Naast de creaties van de wijkbewoners prijkt ...
'Stoelendans' in wijk Haezeldonck, Hoogboom

In de Kapelse wijk Haezeldonck staat de stoel centraal. Het wijkcomité koos dit alledaags voorwerp voor hun vijf jaarlijks creatief project. Met dit thema gingen de wijkbewoners aan de slag en plaatsten een 'stoel' creatie in hun voortuin. De kunstige werkjes gaan van ludiek tot verrassend en ontroerend.
Naast de creaties van de wijkbewoners prijkt het kunstwerk 'Stoelendans' op het Petuniapleintje. De twee dansende stoelen zijn het werk van twee wijkbewoners. Jef Clonen vervaardigde het sierlijke kunstwerk naar een ontwerp van François Van Hoovels.

De tentoonstelling 'Stoelendans' start met de officiële opening op 3 augustus en loopt tot en met 29 september 2019 om op die dag afgesloten te worden met een slotevenement.

Bron: UiTinVlaanderen.be

praktische informatie

wanneer

prijs

Gratis