Wandeling Mier bevindt zich aan de Nederlandse kant van de Kalmthoutse Heide en gaat door bos, heide en open zand (wat het dus niet bereikbaar maakt voor rolstoelen en moeilijk voor buggy's). Vooraleer we de wandeling aanvangen, spreken we af in de supergezellige, kindvriendelijke en diervriendelijke taverne De Heusche Bollaert om alvast één of meerdere drankjes te nuttigen en dit rond 14u. Om ...
Wandeling Mier bevindt zich aan de Nederlandse kant van de Kalmthoutse Heide en gaat door bos, heide en open zand (wat het dus niet bereikbaar maakt voor rolstoelen en moeilijk voor buggy's). Vooraleer we de wandeling aanvangen, spreken we af in de supergezellige, kindvriendelijke en diervriendelijke taverne De Heusche Bollaert om alvast één of meerdere drankjes te nuttigen en dit rond 14u. Om 15u beginnen we dan aan de wandeling van 6,32 km, wat tegen kindertempo 1,5 à 2 uur zal duren. Honden zijn toegelaten aan de leiband.
De Heusche Bollaert staat bekend om haar maaltijdvullende pannenkoeken, die we dan ook na de wandeling (tussen 17u en 19u) gaan proeven.

Inschrijven=betalen en bestellen voor 20/5.
Carpe Noctem II vzw
BE80 9731 6340 0877
Mededeling wandeling Mier + namen
Kostprijs volwassene: 15€ voor een pannenkoek en een (basic) drankje voor en na de wandeling, kinderen t/m 11 kunnen (moet niet) kiezen voor een kleine Mickey-pannenkoek en hebben dezelfde keuze van beleg als de volwassenen voor de prijs van 14€, eveneens met een drankje voor en na de wandeling.

Geef mij telefonisch tijdig uw bestelling door. Er is keuze uit:
- Naturel met poedersuiker en stroop
- Banaan, chocoladesaus en slagroom
- Spek en appel
- Spek, ui en kaas
- Gerookte zalm, lenteui en dillesaus
- Brie, walnoten en honing

http://www.pannenkoeken-restaurant.nl/
https://www.natuurmonumenten.nl/natuurgebieden/ossendrechtse-duinen/route/wandelroute-mier-vlak-bij-ossendrecht

Bron: UiTinVlaanderen.be

praktische informatie

wanneer

prijs

€ 15,00
Basistarief: 15,00 €; Kinderen t/m 11 jaar: 14,00 €

waar

De Heusche Bollaert

tickets