YOGAPLEZIER en KUNST ontdekkingsweken Yoga en creatieve activiteiten wisselen elkaar af in een oase van rust en groen. Yoga, massage, beeldhouwen, boetseren, wobbelyoga, schilderen,…Kom en ontdek de kunstenaar en yogini in jezelf! Gwenda van "YOGAFUN kinder- en tieneryoga" en Manon creatieve coach bij "Gardevias" kiezen bewust voor kleine groepen (max 10 deelnemers) om een persoonlijke aanpak ...
YOGAPLEZIER en KUNST ontdekkingsweken
Yoga en creatieve activiteiten wisselen elkaar af in een oase van rust en groen. Yoga, massage, beeldhouwen, boetseren, wobbelyoga, schilderen,…Kom en ontdek de kunstenaar en yogini in jezelf!

Gwenda van "YOGAFUN kinder- en tieneryoga" en Manon creatieve coach bij "Gardevias" kiezen bewust voor kleine groepen (max 10 deelnemers) om een persoonlijke aanpak te garanderen.

Wanneer:
1-5 juli (leeftijd 5-9j)
8-12 juli (leeftijd 10-14j)
26-30augustus (leeftijd 5-9j) telkens van 9.00u-16.15u

Plaats: Gardevias, centrum voor nieuwetijdskinderen, Leeuweriklaan 61, 2950 Kapellen

Onkosten: 210€ voor 5 dagen. Alle knutselmaterialen, gezonde tussendoortjes en drank inbegrepen (enkel voor je middaglunch dien je zelf te zorgen)

Heb JIJ zin om te bewegen maar ook te ontspannen, nieuwe creatieve materialen te ontdekken, heerlijk te wobbelen...? Kom met ons meedoen, schrijf je snel in. Welkom!

Bron: UiTinVlaanderen.be

praktische informatie

wanneer

prijs

€ 210,00
Basistarief: 210,00 €

waar

Gardevias centrum nieuwetijdskinderen

organisatie

yogafun