De rode draad doorheen het schooljaar is het thema 'Stilleven'. We bekijken de verschillende facetten van een stilleven en werken rond verschillende thema's. In deze tentoonstelling zijn voornamelijk de resultaten te zien van het thema 'Klassiek stilleven'. In een box werd door iedere cursist een klassiek stilleven opgebouwd dat aan verschillende criteria moest voldoen. De box moest zowel een ...
De rode draad doorheen het schooljaar is het thema 'Stilleven'. We bekijken de verschillende facetten van een stilleven en werken rond verschillende thema's.
In deze tentoonstelling zijn voornamelijk de resultaten te zien van het thema 'Klassiek stilleven'. In een box werd door iedere cursist een klassiek stilleven opgebouwd dat aan verschillende criteria moest voldoen. De box moest zowel een op zichzelf staand werk vormen enerzijds , als anderzijds de basis en inspiratiebron vormen voor twee-dimensionaal werk. Het klassieke stilleven werd door middel van een vorm- en compositieonderzoek omgezet naar hedendaagse zeefdrukken. Het einddoel was om het geheel op een hedendaagse en frisse manier te presenteren.

Bron: UiTinVlaanderen.be

praktische informatie

wanneer

waar

Sint-Lucas Academie voor Beeldende Kunsten

organisatie

Sint- Lucas Kapellen