Ben jij een echte Clics en Lego fanaat, die zich uren kan bezighouden met bouwen, bouwen en nog eens bouwen? Dan is dit kamp helemaal iets voor jou! Ben jij een bouwer in hart en nieren? Iemand die lang en diep nadenkt over de meest uitdagende constructies? Van een hoge toren tot een lange brug of een kleurrijk kasteel. Wat je ook wilt bouwen, ons Clics en Lego bouwkamp is echt iets voor jou! ...
Ben jij een echte Clics en Lego fanaat, die zich uren kan bezighouden met bouwen, bouwen en nog eens bouwen? Dan is dit kamp helemaal iets voor jou!

Ben jij een bouwer in hart en nieren? Iemand die lang en diep nadenkt over de meest uitdagende constructies? Van een hoge toren tot een lange brug of een kleurrijk kasteel. Wat je ook wilt bouwen, ons Clics en Lego bouwkamp is echt iets voor jou! Onze animatoren nemen dozen vol Clics en Lego mee dus het enige wat jij nog moet is je fantasie de vrije loop laten. Je kan het zo gek niet bedenken of we proberen het samen te bouwen. Zit je nu al te popelen om een levensgroot Clics standbeeld van jezelf te bouwen, dan moet je je zeker inschrijven.

praktische informatie

wanneer

prijs

€ 80,00

waar

Vrije basisschool Klavertje Vier

organisatie

Kidskriebels vzw