Ken jij een aantal schitterende moves, of wil je gewoon eens heel zot doen? Schrijf je dan nu in voor deze fantastische week waar je Mickey en Minnie in levende lijve kunt ontmoeten. Move move move! Daar draait het allemaal om deze week! Mickey en Minnie zitten nooit stil en samen met Donald Duck en Pluto zijn ze non stop aan het dansen en swingen. We gaan via onze bewegingen vertellen deze ...
Ken jij een aantal schitterende moves, of wil je gewoon eens heel zot doen? Schrijf je dan nu in voor deze fantastische week waar je Mickey en Minnie in levende lijve kunt ontmoeten.

Move move move! Daar draait het allemaal om deze week! Mickey en Minnie zitten nooit stil en samen met Donald Duck en Pluto zijn ze non stop aan het dansen en swingen. We gaan via onze bewegingen vertellen deze week: kan jij gek doen als Mickey, dansen als Minnie, rennen als Pluto en de vogeltjesdans doen als Donals Duck? Laat je fantasie maar eens de vrije loop want zot doen, doet geen pijn. Oefen maar al jouw fantastische moves want we gaan ze zeker kunnen gebruiken tijdens deze knotsgekke week! Op het einde van de week nodigen we mama en papa uit voor een leuke voorstelling. Dat wordt oefenen dus!

praktische informatie

wanneer

prijs

€ 89,00

waar

Vrije basisschool Klavertje Vier

organisatie

Kidskriebels vzw