Het Pop- en Rockkoor KINDaMAGIC uit Kapellen geeft op zaterdag 15 december in de Kerk Zilverenhoek een concert met boordevol aanstekelijke songs. Deze ondertussen 65-koppige groep gedreven zangers van frisse twintigers tot wat meer ervaren enthousiastelingen heeft de voorbije jaren een stevige reputatie opgebouwd als het gaat om swingende pop en rock met een moderne sound. Met songs van oa ...
Het Pop- en Rockkoor KINDaMAGIC uit Kapellen geeft op zaterdag 15 december in de Kerk Zilverenhoek een concert met boordevol aanstekelijke songs. Deze ondertussen 65-koppige groep gedreven zangers van frisse twintigers tot wat meer ervaren enthousiastelingen heeft de voorbije jaren een stevige reputatie opgebouwd als het gaat om swingende pop en rock met een moderne sound. Met songs van oa Queen, Adèle, Katy Perry, Abba, Coldplay, enz… benaderen we Kerstmis. “Happy X-mas war is over”, “When a child is born” enz… tot “Stille Nacht” maken dan de kerstsfeer volledig. Dit alles wordt van achter de piano in goede banen geleid door de internationaal gerenommeerde pianist/arrangeur/dirigent Max Smeets.
KINDaMAGIC heeft besloten om samen met het “Team Sam” van “1000km Kom op tegen kanker” olv Ludo Bocken uit Kapellen dit concert te geven waarbij de opbrengst grotendeels ten voordele zal zijn van “Kom op tegen Kanker”. De kerstperiode leek ons hiervoor dan ook zeer geschikt. Samen komen we alzo op tégen kanker en vóór hoop, hoop op een toekomst zonder kanker.
Verder is dit concert de ideale manier om kennis te maken met het Pop- en Rockkoor KINDaMAGIC dat U tussen de toppers van de popmuziek door zal verrassen met enkele prachtige Christmas songs.

Bron: UiTinVlaanderen.be

praktische informatie

wanneer

prijs

€ 15,00
Basistarief: 15,00 €

waar

tickets

organisatie

Pop- en Rockkoor KINDaMAGIC

categorie