gepubliceerd op woensdag 21 april 2021 13.30 u.
Ben je 67-plusser en heb je geen uitnodiging voor vaccinatie gekregen? Meld je dan aan op de reservelijst.

Het Vaccinatiecentrum Noorderkempen houdt een reservelijst bij van 67-plussers. Die mensen worden opgebeld als er vaccins over zijn, bv. omdat iemand niet is komen opdagen. Het centrum merkt nu dat de meeste van de 65-plussers op die reservelijst, intussen gevaccineerd zijn. Daarom worden nu niet-gevaccineerde 67-plussers opgeroepen om zich nog op te geven voor die reservelijst. 

Cindy De Roeve, voorzitter van ELZ Noorderkempen: "Nog niet alle 65-plussers zijn uitgenodigd, maar toch hebben we af en toe vaccins over door mensen die niet kunnen komen of pas laat hun afspraak annuleren. We willen de snelheid erin houden en vragen daarom aan 67-plussers die nog geen uitnodiging kregen, om dat aan ons te melden. We zetten hen dan op onze reservelijst en als er een vaccin beschikbaar is, bellen we hen op om langs te komen. Zo gaan er zeker geen vaccins verloren."

Jezelf aanmelden op de reservelijst voor 67-plussers kan via een online formulier op de website van het Vaccinatiecentrum Noorderkempen of bij het callcenter via het gratis nummer 0800 59 056. 

Meer info: www.vaccinatienoord.be.