gepubliceerd op woensdag 9 september 2020 13.24 u.
Heb je nog plaats voor een boom in je tuin? Teken dan in op de samenaankoop van Regionaal Landschap de Voorkempen en Igean.

Jouw tuin – klein of groot – kan een verschil maken voor natuur en klimaat, want 9% van de ruimte in Vlaanderen bestaat uit tuinen. Het aanbod bestaat uit 5 solitaire bomen (€ 30/stuk) – beuk, tamme kastanje, winterlinde, zomereik, zwarte els – én 5 fruitbomen (€ 25/stuk) – appel (James Grieve), Broechemse kers, Broechemse perzik, peer (Clapp’s Favourite), pruim (Bleu de Belgique).

Voor deze prijs krijg je een boom inclusief steunpaal, boomband en handleiding om de boom te planten. Je kan jouw boom bestellen via de website van de Voorkempen of Igean. De bomen afhalen doe je op zaterdag 28 november tussen 9.30 en 12.30 uur op één van de 6 locaties. De dichtstbijzijnde is in Brasschaat: Ruiterijschool 2 (Site Coppens Igean). De bomen zijn 2,5 tot 3 meter hoog, dus voorzie een aanhangwagen of camionette om de bomen te transporteren. 

Sluiten

gemeentediensten op afspraak

Om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, kan je momenteel uitsluitend op afspraak terecht bij de gemeente. Enkel het onthaal van het Administratief Centrum is normaal geopend. Ook op het recyclagepark van Igean hoef je geen afspraak te maken.

misschien hoef je helemaal niet langs te komen ...

Voor meer dan 30 attesten, aktes, uittreksels en bewijzen van de dienst Burgerzaken, hoef je de verplaatsing naar het Administratief Centrum niet te maken. Een afspraak maken is dus niet nodig: via het e-loket ontvang je het gevraagde document in je mailbox. In een aantal gevallen gebeurt dat al enkele minuten na de aanvraag. Voor andere documenten is wel nog ‘menselijke’ tussenkomst nodig en ontvang je het gevraagde document na enkele werkdagen. Ook je adreswijziging doorgeven doe je via het e-loket.

Je vindt deze via het e-loket. Je logt daar in met je digitale identiteitskaart of de app ItsMe. 

wanneer je toch langs komt ...

Een afspraak maken doe je bij voorkeur online, maar kan bij een aantal diensten ook telefonisch.

Voor de producten van de dienst Burgerzaken kan je UITSLUITEND online een afspraak maken!

Als je naar een ingeplande afspraak komt, vragen we om zo kort mogelijk bij je afspraaktijd te arriveren. Respecteer anders zeker de fysieke afstand én wacht eventueel even buiten op jouw beurt. Bij een bezoek aan onze diensten, draag je altijd een masker dat neus en mond bedekt. Zo bescherm je onze medewerkers, andere bezoekers en jezelf.

Bedankt voor je medewerking en begrip.