gepubliceerd op woensdag 9 september 2020 13.24 u.
Heb je nog plaats voor een boom in je tuin? Teken dan in op de samenaankoop van Regionaal Landschap de Voorkempen en Igean.

Jouw tuin – klein of groot – kan een verschil maken voor natuur en klimaat, want 9% van de ruimte in Vlaanderen bestaat uit tuinen. Het aanbod bestaat uit 5 solitaire bomen (€ 30/stuk) – beuk, tamme kastanje, winterlinde, zomereik, zwarte els – én 5 fruitbomen (€ 25/stuk) – appel (James Grieve), Broechemse kers, Broechemse perzik, peer (Clapp’s Favourite), pruim (Bleu de Belgique).

Voor deze prijs krijg je een boom inclusief steunpaal, boomband en handleiding om de boom te planten. Je kan jouw boom bestellen via de website van de Voorkempen of Igean. De bomen afhalen doe je op zaterdag 28 november tussen 9.30 en 12.30 uur op één van de 6 locaties. De dichtstbijzijnde is in Brasschaat: Ruiterijschool 2 (Site Coppens Igean). De bomen zijn 2,5 tot 3 meter hoog, dus voorzie een aanhangwagen of camionette om de bomen te transporteren. 

Sluiten

gemeentediensten op afspraak

Om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, kan je momenteel uitsluitend op afspraak terecht bij de gemeente. Het onthaal van het Administratief Centrum blijft wel open. Je afspraak online inplannen, kan je hier of telefonisch. Voor burgerzaken kan je enkel online een afspraak maken. Trouwens heel wat documenten kan je vrij eenvoudig online aanvragen via het e-loket