gepubliceerd op dinsdag 5 januari 2021 14 u.
De komende maanden zullen er vijf laadpalen bijgeplaatst worden in Kapellen, goed voor tien laadpunten voor elektrische en hybride wagens.

In Kapellen waren er al laadpunten aan de Christiaan Pallemansstraat 84 (Allego) en aan de Antwerpsesteenweg 212, ter hoogte van de Zilverenhoeklaan (Blue Corner).

Daar komen nu nog vijf laadpalen bij, goed voor tien laadpunten.

De laadpalen op parking Ertbrand (naast de Sint-Dionysiuskerk), op parking Watertoren (Kerkstraat) en op de parking van sporthal ’t Kooike (Putte) worden in de loop van januari geplaatst.

De laadpalen aan de Van Paesschendreef (parking nabij Essenhoutstraat) en aan de Binnenweg (aan de O.L.V. Fatimakerk) worden in het voorjaar geplaatst.

Deze nieuwe laadpalen zijn Allego-laadpalen. Wanneer ze in gebruik worden genomen, zullen de locaties zichtbaar worden in de Smoov-app.

Sluiten

gemeentediensten op afspraak

Om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, kan je momenteel uitsluitend op afspraak terecht bij de gemeente. Het onthaal van het Administratief Centrum blijft wel open. Je afspraak online inplannen, kan je hier of telefonisch. Voor burgerzaken kan je enkel online een afspraak maken. Trouwens heel wat documenten kan je vrij eenvoudig online aanvragen via het e-loket